O nama

Osnivač kompanije Enterijer Janković, Božo Janković, 2020. godine identifikuje potrebu tržišta da pored mogućnosti kompletnog opremanja enterijera postoji potreba za segmentima proizvoda i usluga koje ona nudi. Pre osnivanja kompanije, EJ AluStone doo je bio proizvodni pogon koji je kvalitetnom proizvodnjom proizvoda i poštovanjem dogovorenih rokova zadobio poverenje kupaca i reference širom sveta.

Godine 2020 proizvodni pogon se izdvaja i postaje podružnica u okviru Enterijer Janković d.o.o. grupa. EJ AluStone je specijalizovana kompanija za projektovanje, proizvodnju i ugradnju proizvoda od prirodnog i veštačkog kamena, prozora u sistemu drvo-aluminijum; usluge aluminijumske ili spoljne stolarije i sečenja za sve vrste materijala.

Naša vizija je da ispunimo najsloženije zahteve kupaca i obezbedimo luksuzne proizvode koji imaju sertifikovan i dokazan kvalitet. Imperativ je zadovoljan klijent koji će nam dugoročno biti partner. Naša politika kvaliteta je da samo zadovoljni zaposleni mogu da kreiraju kvalitetne proizvode, pa posebnu pažnju posvećujemo brizi o zadovoljstvu zaposlenih.

Naša ponuda se ogleda u mogućnosti da ispunimo sve zahteve.

  • Kamen – izrada i ugradnja svih unutrašnjih i spoljašnjih elemenata od prirodnog i veštačkog kamena
  • Prirodni mermer, granit ili kvarcit
  • Veštački – kvarc (Lapitec, Dekton, Silestone, Santa Margarita)
  • Prozori – proizvodnja i ugradnja drvo-aluminijumskih prozora proizvedenih po Uniform tehnologiji
  • Aluminijumski prozori i vrata
  • Usluge sečenja vodenim mlazom za metale (čelik, aluminijum, nerđajući čelik, mesing, bronza, itd.) i nemetale (keramika, plastika, guma, kamen itd.)