Drvo-Alu prozori

Okvir u ravni sa zidom

Magis 40 proizveden sa uni-one tehnologijom je sloboda dizajna. Sloboda izražavanja i stvaranja novih prostora sa visokim životnim komforom. Prostorija koja se projektuje nije uznemirena, što znači da dizajneri mogu slobodno kreirati vertikalne elemente, izražavajući svoju kreativnost bez ograničenja. Prozor postaje fluidan, suptilan objekat koji se stapa sa kućnim dekorom. Po prvi put možete odabrati prozor koji je više element dizajna nego tehnički. magis40 proizveden uni-one tehnologijom  ostavlja prostora za maštu i dizajn.

Minimalno

Sa Magis 40 proizvedenim sa uni-one tehnologijom, ekstremnim, tankim i elegantnim dizajnom u vašoj kutiji sa alatima. Sinteza je u srcu ove linije. Obnovljena jednostavnost i funkcionalnost koja se razvija kroz težnju za čistim, minimalističkim oblicima u kombinaciji sa racionalnom upotrebom prirodnih sirovina. Veća zastakljena površina, manji deo drveta: svetlost je prava zvezda.

Outfit

Sa Magis 40 proizvedenim uni-one tehnologijom, koncept odeće ulazi u svet prozora. Magis 40 proizveden uni-one tehnologijom  je koncept koji podstiče kreativnost dizajnera i proizvođača prozora i vrata. Vešta, sofisticirana mešavina koja ostavlja puno slobode za tumačenje, doživljaj i ukrašavanje prozora dodacima i kombinacijama koje odgovaraju vašem stilu. Dizajnirali smo naš izgled do najsitnijih detalja, možete kreirati svoju omiljenu odeću.

Priroda

Održivi Magis 40 proizveden uni-one tehnologijom  ima jezgro od lepljenog lameliranog drveta, jer su za nas prirodni materijali uvek u modi. Lepljena lamelirana drvena šipka optimizuje korišćenje drveća, bez otpada. Štaviše, korišćenje ekološki prihvatljivih, planiranih tehnika pošumljavanja čini magis40 proizveden pomoću uni-one tehnologije  prozora održivim proizvodom. Za uni-one šipke, Uniform koristi samo drvo iz šuma sa FSC® sertifikatom. Drvo: održivo i tehnološko.

Drvo – Aluminijum

Magis 40 proizveden sa uni-one tehnologijom ima drveni okvir iznutra, kako bi ponudio izvrsnost prirode, a spolja dolazi sa zaštitnim aluminijumskim štitom kako bi se izbeglo bilo kakvo održavanje. Niz prozora koji ostaju nepromenjeni tokom vremena, kako u pogledu estetike tako iu pogledu funkcionalnosti