Water jet sečenje

Delatnost kompanije EJ AluStone su i usluge sečenja vodenim mlazom. Tehnologija abrazivnog rezanja vodenim mlazom kao rezultat daje neverovatne oblike, slobodne forme u arhitekturi i konstrukciji koje se ne mogu dobiti rezanjem drugim mašinama. Danas smo u mogućnosti da zadovoljimo najrazličitije potrebe naših kupaca, od pojedinačnih delova i prototipova do serijske proizvodnje na gotovo svim materijalima.

Navedeno se najbolje pokazuje na praktičnim primerima kao što je Taškentska predsednička palata, projekat koji je realizovan za matičnu kompaniju Enterijer Janković. Sva mehanizacija je smeštena u okviru našeg proizvodnog pogona, kao i sva odgovarajuća podrška procesa, kao što su mašine za rukovanje, dizalice, pakovanje i slično.

ČelikKeramikaUgljenično vlaknoStirodur
InokPlastikaAlubondForex
AluminijumGumaGraphitePoroconcrete
MesingPVCFiberglassGranit
BronzaSunđerPleksiglasMermer
Vrste materijala koje možemo da sečemo

Naša usluga materijala za rezanje vode vam daje priliku da smanjite troškove proizvodnje. Visoka mehanička preciznost sistema za vođenje i najkvalitetniji sistemi kontrole omogućavaju obradu komplikovanih detalja, maksimalnu brzinu i preciznost. Nema ograničenja u obliku, a debljina materijala može biti do 200mm. Naša ordinacija koristi detalje o složenoj geometriji prikaza koje usavršavamo pomoću specijalizovanog softvera i optimizujemo za proizvodnju, dajući završnu obradu visokog kvaliteta i besprekornu estetiku. Zadovoljstvo naše klijentele je naš glavni pokretač napretka.

Waterjet cutting

Mašina NC 3015 EB

Water jet mašine, proizvođača Vaterjet Švedska, koriste ultra visok pritisak za stvaranje vodenog mlaza, koji može da seče skoro sve poznate materijale, uključujući čelik, kompozitne materijale, staklo, laminate, kamen… Maksimalna rezna površina je 3000mmk1500mm do 200mm debljine .

Mašina NC 2010

Water jet mašine, proizvođača Vaterjet Švedska, koriste ultravisok pritisak za stvaranje vodenog mlaza, koji može da seče skoro sve poznate materijale, uključujući čelik, kompozitne materijale, staklo, laminate, kamen… Maksimalna rezna površina je debljine 2000x1000mm do 200mm.