Kreativnost.

Zanatstvo.

Smatramo da teoriju treba da prati dobra praksa. Učili smo težim putem. Imamo reference koje to pokazuju.

Verujemo u ideju projekta.

Znamo koliko strana i faktora je uključeno u realizaciju projekta. Verujemo da treba očuvati nameru projekta u njegovoj izvornoj formi, stoga umemo da prilagodimo rešenja na osnovu kojih dobijamo odobravanje projektanata.

Renoviranje / Restauracija

Imali smo priliku da učimo na svojim greškama i da materiju savladamo na teži način.

Kontinualna podrška

Tokom celog trajanja projekta pružamo podršku. Fleksibilni smo u odnosu na situaciju u kojoj smo zatekli projekat i njegovo izvođenje.

Fazna realizacija

AluSTONE smo organizovali tako da se možemo uključiti u realizaciju projekta u bilo kojoj od trenutnih faza.

Konsultacije

Do sada smo klijentima pružali saradnju i po metodi konsultacije u raznim fazama projekta. Od projektne, preko optimizacije, kontrole budžeta, sredstava, do post projektne brige.

Rukovođenje projektom

Imamo iskustvo u vođenju projekata od početne do krajnje faze, gde možemo iskustvom da predupredimo probleme u najranijim odlukama.

Rešenja

Mi smo jedna od retkih firmi u ovoj struci koje mogu da sagledaju projekat u celosti. Stoga poznajemo principe i možemo da vidimo problem pre nego što se on desi.

Saradnja.

  • Sarađujemo sa drugim strukama.
  • Sarađujemo sa dobavljačima.
  • Sarađujemo sa arhitektama.

Briga o projektu.

  • Podrška.
  • Reference.
  • Garancija.

“Drago mi je da nakon 30 godina izvođenja najzahtevnijih enterijera na svim kontinentima kao podršku imam tim koji poznaje kamen kao materiju, i ljudi koji su mi najbliži saradnici.”

Božo Janković

Predsednik EJ Group

Ideja, Planiranje, Izvođenje.

Pridružite nam se.

Prijavite se na našu mailing listu. Slaćemo Vam samo smislene mailove koji će Vam pomoći da proširite percepciju kamena kao materijala.